basicsites.be

Nooit meer teveel betalen voor een website!
Ga naar de inhoud
info
 

Top 10 redenen om door ons een mooie goedkope website te laten bouwen.

 
Misschien denkt u dat een website hebben uw bedrijf geen voordeel zal opleveren, maar tegenwoordig is het hebben van een website bijna hetzelfde als het hebben van een telefoon, fax of borchure.

 
10 : Uw bedrijf komt geloofwaardiger over als u tegenwoordig een website heeft.

 
Een bedrijf zonder telefoonnummer of fysiek adres kan er verdacht uitzien. Het wordt hoe langer hoe meer verwacht dat een bedrijf ook een website en een email adres heeft.

 
9 : Uw website is 24/7 beschikbaar!

 
Uw website is er altijd voor u, zonder personeelskosten. Uw website verzorgt een groot gedeelte van de informatievoorziening en marketing van uw bedrijf terwijl u slaapt of gesloten bent.

 
8 : Potentiële klanten kunnen uw bedrijf online vinden.

 
In het verleden moesten klanten die op zoek waren naar uw product of dienst, zoeken in de Gouden Gids. Tegenwoordig, door het internet, zullen diezelfde klanten uw product of dienst gaan zoeken via de zoekmachines zoals Google. Bent u daar niet te vinden, bestaat u niet!

 
7 : PR en reclame via internet is veel kostenefficienter dan traditionele methodes.

 
Papieren reclame en flyers, televisie- of radiospots, het is allemaal heel erg duur en met een heel laag rendement. Het verdwijnt gewoon ongelezen in de papierbak. Marketing op het internet is veel goedkoper, is permanent en heeft een beter bereik.

 
6 : U kan het aantal bezoekers op uw website volgen.

 
Door gebruik te maken van website analyse tools, kan u exact zien hoeveel bezoekers er zijn langs geweest, hoeveel tijd ze hebben gespendeerd op uw website en welke pagina's ze bekeken hebben. Dat kan u bij papieren reclame en radiospots wel vergeten.

 
5 : Een website vergroot het gebied waarin uw bedrijf potentiële klanten aantrekt enorm.

 
Als u een klein bedrijf bent, dan rekent u op mensen die voorbijkomen en mond-op-mond reclame. Via uw website kunnen ook mensen die niet in de buurt van uw bedrijf wonen, uw bedrijf makkelijk vinden. En dit alles zeer kostenefficiënt.

 
4 : Het is makkelijk en goedkoop om nieuwsberichten en acties weer te geven op uw site.

 
Als u kiest voor een van onze pakketten met nieuws/blog weergave kunt u dit zelfs gratis bijhouden!

 
3 : Klantenservice wordt u voor een groot gedeelte uit handen genomen.

 
Hoe vaak heeft u verschillende klanten steeds dezelfde vraag horen stellen? Zoals bij elk bedrijf hebben de meeste klanten dezelfde vragen of opmerkingen. Door een pagina met veelgestelde vragen op uw website te plaatsen kan u veel tijd en geld besparen. U kan meer informatie verschaffen die niet past op een business card of flyer.

 
2 : Een website levert uw klanten zeer veel gemak op.

 
Uw klanten kunnen uw website doorzoeken wanneer ze dat zelf willen. Er is geen druk om iets te kopen en ze moeten niet naar uw bedrijf of winkel rijden om meer te weten te komen over uw aanbod.

 
1: Een website adres is veel makkelijker te onthouden dan een telefoonnummer!

 
Het website adres van uw website is vééééél makkelijker te onthouden dan het adres van uw bedrijf of uw telefoonnummer. Dat alleen al is reden genoeg om een website te hebben.

Diensten
- website ontwerp
- website onderhoud
- domeinnaam registratie
- hosting
Contacteer ons :
tel : +32(0) 14 23 40 25
info@basicsites.be
Terug naar de inhoud