basicsites.be

Nooit meer teveel betalen voor een website!
Ga naar de inhoud
info
 

Wat is SEO?
 
SEO (Search Engine Optimization) of zoekmachine optimalisatie geeft uw website een betere positie in de organische resultaten van de zoekmachines. Het resultaat? U blijft langdurig zichtbaar op het internet.

 
SEO techniek

 
Om uw zoekpositie te verbeteren bevat SEO werk:
 
     
  • Een zoekwoordenonderzoek
  •  
  • De code van de website wordt opgefrist en zoekmachinevriendelijk gemaakt
  •  
  • De inhoud van de site wordt geoptimaliseerd
 

 
SEO houdt echter niet op bij het optimaliseren van de website zelf. Factoren zoals social media optimization zijn minstens even belangrijk om een goede positie te behalen. De ranking in de zoekmachineresultaten is grotendeels afhankelijk van de belangrijkheid van de website. De zoekmachines meten die ‘autoriteit’ aan de hand van het aantal inkomende links van andere websites.

 
SEO (thema) pagina’s

 
SEO (thema) pagina’s : dat zijn teksten die betrekking hebben op hetgeen u aanbiedt via uw website en waarin zoekwoorden die hoog scoren bij zoekmachines verwerkt worden.
 
Belangrijk is daarbij dat het uw potentiële klant nuttige info verschaft, terwijl tegelijkertijd uw positie in bv. Google wordt verbeterd.

 
Voorbeeld:
 
Particulieren met een woning in Geel en omstreken die vloerisolatie willen laten aanbrengen, zijn uw doelgroep.
 
U hebt namelijk een vloerisolatie bedrijf in Geel. U werkt door heel Vlaanderen, maar het liefst in de regio, gezien reistijd en planning.
 Als iemand zoekt op “vloerisolatie” krijgt men resultaten te zien die te maken hebben met soorten vloerisolatie, milieu pagina’s, verbouwing sites en veel meer. Niet echt gerichte resultaten in Google. Dus de klant geeft een specifiekere zoekopdracht : Als men specifieker zoekt op “vloerisolatie in Geel” zou het zeer interessant zijn om hoog te scoren met uw bedrijf. Het is midden in de regio, gericht op het aanbrengen van vloerisolatie. Deze bezoeker zou u het liefst op uw website willen hebben. Als uw website teksten bevat waarin deze zoekwoorden regelmatig voorkomen verbetert uw zoekpositie in Google.
Diensten
- website ontwerp
- website onderhoud
- domeinnaam registratie
- hosting
Contacteer ons :
tel : +32(0) 14 23 40 25
info@basicsites.be
Terug naar de inhoud